Visszavágnánk a ZTE-nek

Csapatunk, a CMB Cargo-UNI Győr ma 17 órakor a ZTE vendégeként lép pályára. Zsinórban hat győzelem után vagyuk, ami a második legjobb sorozat jelenleg a bajnokságban, igaz, elsősorban a mezőny második feléhez tartozó csapatok ellen értük el ezeket a sikereket. Most viszont az élboly együttesei következnek, elsőként az a zalai gárda, mely ősszel győzni tudott Győrben két ponttal. Egyértelmű cél, hogy visszavágjunk riválisunknak.

„A mezőny egyik legjobb csapatával találkozunk, mely jónéhány skalpot begyűjtött már, többek között a mienkét is. Zalaegerszegen nem könnyű nyerni, de az elmúlt időszakban sokat és jól dolgoztunk, hogy a bajnokság ezen szakaszában eredményese tudjunk lenni. Ha a megbeszélteket betartjuk, egyénileg és csapatként is jól játszunk, kemények, emellett pedig okosak, higgadtak leszünk a fontos szituációkban, akkor meglehet a hőn áhított siker” – mondta vezetőedzőnk, Milos Pavlovic.

Válogatott játékosunk, Varga Zsófia több évig szerepelt a ZTE-nél, így számára kicsit különlegesebb lesz a mérkőzés.

„Biztosan ok barátom és ismerősöm lesz kint, de nekem és a csapatnak most az a legfontosabb, hogy legyőzzük a ZTE-t. Ez persze nem lesz könnyű, de a elmúlt hetekben rengeteget dolgoztunk a támadó- és védőjátékunkon. Viszont ha minden rendben lesz, s betartjuk, amit az edzőnk kér, akkor győzhetünk. Úgy tudjuk, szurkolóink is elkísérnek bennünket, ami pluszenergiát mozgósíthat bennünk” – mondta Varga Zsófia.