A nőket köszöntjük

Klubunk csatlakozott a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) akciójához, így a klub közösségi fotózásra hívja a győri és Győr környéki hölgyeket és férfiakat, a legkisebbektől a legidősebbekig.

A nemzetközi nőnap alkalmából a FIBA elindította az „Ő világuk, ő szabályaik” akciót, melynek lényege, hogy minél többen – elsősorban lányok, nők – álljanak össze, s alkossanak élőképet, mely bármit megjeleníthet, de elsősorban szalagot vagy nyolcast formáljanak a résztvevők.

Március 8-án 14.45 órára a Győri AC Kálóczy téren található evezőstelepére várunk minden olyan hölgyet vagy urat, aki akár profi, akár amatőr sportoló, vagy csak alkalmanként végez szabadidős tevékenységet, vagy egyszerűen csak szereti a sportot.

Minél többen jönnek el, annál több megformálható variációból választhatunk. Mivel a nők iránti megbecsülésre és tiszteletre hívja fel a figyelmet az akció, ezért várjuk a férfiakat is, de a főszerep ezen a napon mégiscsak a hölgyeké.

Annyit kérünk még, hogy aki teheti, lehetőség szerint sportos ruházatban érkezzen. A fotót a Püspökvár tornyából készítjük el.