CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail
Kettős győzelem az Egyetemi Csarnokban
2011. október 21. péntek, 13:39
Írta: Administrator   

Kadetcsapatunk is győzött csütörtökön

Ha csütörtök, akkor Euroliga és kadet bajnoki előmérkőzés. Fiataljaink ezúttal a szombathelyi sportiskolások csapatát fogadták. A soproni mérkőzés óta a védekezésünk szétesett és ennek megfelelően a támadásban is sok bizonytalanság mutatkozott. A cél természetesen az volt, hogy rendezzük sorainkat.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Meccsdömping a utánpótlásban
2011. október 17. hétfő, 13:53
Írta: Administrator   

Serdülőinknek sikerült száz felett dobniuk

Kadetcsapatunk csütörtökön előmérkőzést játszott a szlovákiai Nitra ellen. Fontos feladat volt, hogy a pécsiek elleni szombati bajnoki mérkőzésre mentálisan és taktikailag is fel tudjunk készülni. Ez csak részben sikerült, mivel a sokkal lelkesebb vendégek végig vezetve, magabiztosan nyerték az összecsapást. Némei szépségtapaszt jelentett, hogy a második félidőt meg tudtuk nyerni.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Hétvégi kínálat
2011. október 14. péntek, 11:04

Hat mérkőzés vár a fiatalokra

Felnőtt csapatunk vasárnap 18 órakor az ELTE-BEAC Újbuda együttesét fogadja az Egyetemi Csarnokban a bajnokság negyedik fordulójában. Fűzy Ákos tanítványai mellett utánpótláscsapataink is pályára lépnek. A fiatalokra a szokásoknak megfelelően magyar és szlovák találkozók várnak.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Két szoros negyed
2011. október 10. hétfő, 10:58
Írta: Administrator   

Folytatódott a kiemelt bajnokság

Kadetcsapatunk (U16) a kiemelt bajnokságban második mérkőzését játszotta vasárnap, a bajnok soproni lányok ellenében kellett megmutatni tudásunkat. A kiemelt bajnokság, kiemelt feltételek biztosítását kívánja meg a csapatoktól, sajnos Sopronban ezek a feltételek nem teljesültek. A mérkőzés a kis teremben került megrendezésre, ahol a határoló vonalak és fal között 30-40 cm van (a jegyzőasztal belógott a pályára). Az asztalszemélyzet nem volt szakképzett, így a 24"-es támadóidő mérésével állandó probléma volt. Ehhez járult még hozzá a "kiváló" hazai játékvezetés (az elmúlt másfél évben csak ez a játékvezető vezette a Sopron -Győr mérkőzést!?). Feladatunk az volt, hogy a Sopron gyors lerohanásait megállítsuk és öt-öt elleni játékra kényszerítsük őket. Az első félidőben ezt tökéletesen megoldották a lányok és két kitűnő negyedeket produkáltak (12-12, 19-21).

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Megkezdődött a Kenguru Kupa
2011. október 10. hétfő, 10:48
Írta: Administrator   

Pályán a legfiatalabb korosztály

A hétvégén megkezdődött a legfiatalabb versenyző csoport bajnoksága, a Kenguru Kupa (U9-11). Öt csapatunk vett részt az egész napos rendezvényen (a novemberi fordulóban már a Fekete iskola csapata is bekapcsolódik). Öröm volt látni és hallani azt a lelkesedést, amivel gyerekek, szülők, edzők hozzáálltak a mérkőzésekhez. Egyesületünk közel 90 ifjú versenyzője lépett pályára, több játékosnak ezek voltak életük első mérkőzései. Csak remélni tudjuk, hogy ezt a lelkesedést a sport iránt, fenn tudjuk tartani a gyerekekben. Összességében gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőiknek a szombati fellépéshez. Természetesen köszönjük a szülőknek, hogy szabadidejüket feláldozva elhozták gyerekeiket a versenyre és a mérkőzéseken lelkesen biztatták őket.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Kezdődik a Kenguru Kupa
2011. október 08. szombat, 09:30
Írta: Administrator   

Egész napos torna a Fekete Iskolában

Szombaton megkezdődik a legfiatalabb versenyző korosztály (U9-11) bajnoksága, a Kenguru Kupa. Igen korai kezdés, ahhoz képest, hogy lesznek olyan csapatok, akik alig két hete járnak "edzésre". A hajnali 8-kor kezdődő és este 8 után befejeződő mérkőzések, remélhetően ennek ellenére sok érdeklődőt csábítanak ki a Fekete István Általános Iskola tornatermébe.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Utánpótlás-eredmények
2011. október 03. hétfő, 19:00
Írta: Administrator   

Hasznos tapasztalatokat szereztünk hétvégén

A hétvégén U12-es és U14-es csapataink léptek pályára magyar és szlovák bajnokságban. Serdülőcsapatunk (U14) a szlovákiai Nyitrán kezdte meg a szlovák bajnokságot.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Pályán az utánpótlás
2011. szeptember 29. csütörtök, 20:35
Írta: Administrator   

Nyitrai és győri mérkőzések várnak a fiatalokra

Az UNI SEAT Győr együttese szombaton 18 órakor Cegléden kezdi meg szereplését a 2011-2012-es magyar bajnokságban. A felnőttek mellett hétvégén serdülő- és gyerekcsapatunk is pályára lép.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
A kadetek is győzelemmel rajtoltak
2011. szeptember 28. szerda, 18:28
Írta: Administrator   

Borult a papírforma

Szerdán hazai környezetben remek rajtot vett kadet csapatunk. A kanizsai lányok jobb besorolással érkeztek a kiemelt bajnokságba, ennek megfelelően esélyesként érkeztek az Egyetemi Csarnokba. A vendégek kiemelkedő egyénisége, Kiss Virág ma is kirobbanó formában játszott, nem kevesebb mint 40 pontot dobott csapatunknak. A mieink inkább csapatmunkában jeleskedtek, és ez meg is hozta a sikert.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Elkezdték a serdülők
2011. szeptember 27. kedd, 18:21
Írta: Administrator   

Szép volt, lányok!

Serdülőcsapatunk repülőrajtot vett a hétvégén. Mind a soproni, mind a szombathelyi ellenfelén átrohantak lelkes fiataljaink. Remek védőmunkával megalapozták a nyugodt és eredményes támadójátékot.

Bővebben...
<< Első < Előző 21 22 23 24 Következő > Utolsó >>

24. oldal / 24