CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Utolsó meccs az alapszakaszban

2017. március 25. szombat, 07:54
Írta: Administrator   

Ma 18 órakor a női NB I alapszakaszának zárófordulójában csapatunk a Vasas vendégeként lép pályára. Ugyanebben az időpontban az Uniqa-Sopron a PEAC-ot fogadja, ami azért érdekes, mert ennek a meccsnek a végeredményétől is függ, hányadik helyed jutunk be a rájátszásba.

Az már eldőlt, hogy sem a Sopron, sem a mi együttesünk nem tudja az élen zárni a bajnokság első szakaszát. A Sopron helyzete annyiban tisztább, hogy ha hozza a PEAC elleni rangadót, akkor biztosan második lesz, ellenben ha kikap, harmadik vagy negyedik lesz. Ez attól függ, mi hozni tudják-e a Vasas elleni összecsapásunkat. Ha mi kikapnunk, negyedikként zárunk, ha győzünk, akkor soproni siker esetén harmadikak, PEAC-diadal esetén pedig másodikak leszünk.

– Mindenképpen győzni szeretnénk, s újabb lépést tenni előre. Egy hetünk volt a legutóbbi meccs óta, ez idő alatt tudtunk jól dolgozni, s szerencsére Hruscaková lába is egyre jobb állapotban van. A kontrollvizsgálat nem mutatott ki semmi komoly bajt, de azért még százszázalékosnak nem mondható az állapota. A legfontosabb, hogy a Magyar Kupára és rájátszásra felépüljön. Ami az alapszakaszbeli pozíciónkat illeti, tulajdonképpen mindegy, melyik helyen végzünk, mert így is, úgy is erős rivális jön szembe velünk a negyeddöntőben – mondta vezetőedzőnk, Völgyi Péter.