CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Szorosabb is lehetett volna

2016. március 16. szerda, 19:25
Írta: Administrator   

Nagy élmény volt azon a pályán játszani, ahol nyár elején Európa legjobb kosaras hölgyei játszottak. Csapatunk az egyik legfiatalabb a bajnokságban.  Ez láthatóvá vált már a bemelegítés során. Néhány centi és nem kevés kiló különbség mutatkozott a soproniak javára. A mérkőzés során ezt kegyetlenül ki is használták. A két palánknál érvényre juttatták adottságukat (60-34 lett a lepattanó végeredmény).  Irányítóink közül egyedül Chroméj Hajni tudott lépést tartani, a többieket elnyomták. A mérkőzés során 3x2 perc rövidzárlat elegendő volt a nagyarányú különbséghez (0-14, 0-8, 0-6). A mérkőzés többi részében partnerek voltunk. Szép támadásokat vezettünk, és ha csak a százszázalékos ziccereinket bedobjuk, akkor húsz ponttal beljebb lehettünk volna. Ismét egy fiatal serdülő játékosunk volt a legeredményesebb, most Szirony Dodó dobott 19 pontot a bajnokság megnyerésére is esélyes hazaiak ellen.

Eredmény:

Soproni Darazsak A-Széchenyi KA 102-66 (34-17, 22-19, 23-9, 23-21)

SZKA: Baffy 2, Komlósi 9/3, Rozmán 2, Galba 3, Gede, Téringer 2, Szirony 19, Chroméj 17, Biczó 11, Rácz, Zágoni 1, Wunder.

Tullner Krisztián, Gálos László: - A nehéz és könnyűlovasság küzdelmét előbbi nyerte. Néhány csatát meg tudtunk nyerni, de a háborút elveszítettük. A bajnokesélyes soproniak ellen elsősorban támadásban olyan feladatokat tudtunk megoldani, ami a jövőre nézve biztató. Hajni javuló játéka, Dodó ponterőssége, Adri második félidei feltámadása mind-mind komoly előrelépés. A védekezésben mutatkozó bizonytalanságainkat, hibáinkat kegyetlenül megbüntették.