Utolsó meccs az egyetemi csarnokban

Csapatunk az előző körben szabadnapos volt, így két hét állt rendelkezésünkre, hogy felkészüljenek a közeljövő feladataira. A szombaton 17 órakor kezdődő Vasas elleni mérkőzés után ugyanis két idegenbeli rangadó következik, előbb a Sopron Basket, majd a Szekszárd ellen. Az időre azért is szükség volt, mert a múlt héten szerződtettük Danielle Robinsont, aki hétfőn érkezett Győrbe, s az orvosi vizsgálatot követően gyakorlatilag rögtön edzésbe is állt.

„Irányítóposztra érkezett Danielle Robinson, nyilván kis időre szükség lesz, hogy beépüljön a csapatba, ugyanakkor képessége, továbbá színes, vibráló, vidám személyisége alkalmassá teszi őt arra, hogy új színt hozzon a játékba, s mind védekezésben, mind támadásban komoly erősségünk legyen. Az is kedvező volt az elmúlt két hétben, hogy a sérültjeink felépültek, így teljes létszámban dolgozhatunk, amire nem mostanában volt példa. Viszont így jobban el lehet osztani a terhelést a játékosok között, ami remélhetőleg ahhoz is hozzájárul, hogy ne legyenek újabb sérülések” – mondta vezetőedzőnk, Völgyi Péter, aki kötelező győzelmet vár a Vasas ellen.

A tavaszi szezonban ez lesz az utolsó meccsünk az egyetemi csarnokban. A létesítmény padlózatának felújítása miatt egy alkalommal Győrszentivánon lépünk pályára, a többi meccs otthona pedig az Olimpiai Sportpark lesz.