Rendhagyó videósorozatot indítunk

Rendhagyó videósorozattal jelentkezünk: magyar játékosaink pár perces videóban mutatják be, hogyan edzenek otthon. Minden felvételen egy-egy gyakorlat lesz látható, összesen tizenöt ilyen felvétel lesz, melyek kétnaponta jelennek meg klubunk hivatalos Youtube-csatornáján, Facebook-oldalán, a kisalfold.hu és a gyorplusz.hu oldalon. A feladatok elsősorban a fizika képesség, az erőnlét fejlesztését szolgálják.

Az adott napon minden „adás” – 2020-at szimbolizálva – 20 óra 20 perckor kerül ki. Az első videó kedd este jelenik meg. A sorozat nemcsak a klub utánpótláskorú játékosainak készül, bárki elvégezheti otthon is. Ezzel is próbáljuk segíteni az otthoni karanténban eltöltött napokat,

Klubunk a szezon elején indította útjára a Play in Győr videós magazint. Eddig 13 adás ment le, a mostani videók speciálisak lesznek, a cím is változik: Play in Győr – Otthon, édes otthon.

A tervek között szerepel az is, ha lemegy a járvány, egy közös edzésen az első csapat játékosai az utánpótlással közösen is elvégzik a gyakorlatokat.