Mindenben javulni kell

A CMB Cargo-UNI Győr összességében biztos sikerrel kezdte a szezont, ám Sandro Orlando vezetőedző ennek ellenére nem volt maradéktalanul elégedett a játékkal, különösen a 75 kapott pontot sokallta.

„A támadójáték sem volt olyan olajozott, de az nagyobb gond, hogy rosszul, puhán védekeztünk. A héten sokat sulykoltuk, s úgy fest, a lányok meg is értették, hogy keményebben kell küzdeni és játszani, különösen amikor az ellenfél támad. A támadójátékban is tudunk még előrelépni, igyekszünk lépésről lépésre, meccsről meccsre egyre jobbak lenni. Az is fontos, hogy ne egy-két játékosra kelljen bízni a támadások befejezését, csapatként kell megoldani a feladatokat. Ehhez megvan a tehetség mindenkiben” – fogalmazott az olasz szakember, aki örül, hogy Nagy Dóra visszatérhet a csapatba, viszont Krnjic Sara biztosan nem léphet pályára. Emellett még vannak játékosok, akiknek kisebb problémáik vannak, de a vezetőedző reméli, a meccsre mindenki rendben lesz.

„Ha mégsem, azért van olyan mély a keret, hogy meg tudjuk oldani a hétvégi feladatot, melyen kötelező a győzelem” – tette hozzá Sandro Orlando.