Meglepnénk a Sopront

A győri egyetemi csarnokban rendezik csütörtöktől szombatig a Killik László Női K&H Magyar Kupát, melyen a nyolc között szembe került egymással csapatunk, a CMB Cargo-UNI Győr és a Sopron Basket. Mindez azt jelenti, hogy a másik két napon csak a győztes lesz érdekelt, a vesztes befejezi a küzdelmeket.

Együttesünk igencsak hullámzó teljesítményt nyújt a szezonban, s ami nem mellettünk szól, hogy a rangadókat eddig rendre elveszítettük. A hétvégén viszont simán győztünk, igaz, a sereghajtó MTK volt az ellenfél. A Sopron Basket teljesen más dimenziót képvisel.

„Úgy gondolom, szép feladat vár ránk már rögtön a kupa első meccsén. Nem hiszem, hogy a Sopron az Euroliga-negyeddöntő miatt máshogy állna ehhez a döntőhöz. Nyilván teljesen más ritmusból érkezik a kupára a két csapat, de én jó mérkőzésre számítok. Szerintem a játékunk hétről hétre javul, azon vagyunk minden edzésen, hogy a hibáinkat kijavítsuk. Mindent bele fogunk adni csütörtökön, ez nem is kérdés, és remélem, ebben a győri szurkolók is a segítségünkre lesznek” – mondta az esélyekről saját nevelésű játékosunk, Török Ágnes.

A torna programja

Negyeddöntők, február 28., csütörtök, 13 óra: ZTE–ELTE-BEAC (ND1). 15.30 óra: NKE-FCSM Csata–Szekszárd (ND2). 18 óra: CMB Cargo-UNI Győr–Sopron Basket (ND3, tv: M4 Sport). 20.30 óra: PEAC–DVTK (ND4).

Elődöntők, március 1., péntek, 15.30 óra: ND1 győztese–ND2 győztese (ED1). 18 óra: ND3 győztese–ND4 győztese (ED2, tv: M4 Sport).

Bronzmeccs, március 2., szombat, 14.30 óra: ED2 vesztese–ED1 vesztese.

Döntő, március 2., szombat, 17.05 óra: ED2 győztese–ED1 győztese (tv: Duna World).