Már a döntő a tét

Szerdán 18.30 órakor csapatunk, a CMB Cargo-UNI Győr a bajnoki elődöntő első felvonásán a DVTK otthonában lép pályára. Együttesünk az előző körben pályahátrányból, az első meccs elveszítése után tudta megnyerni a Szekszárd elleni párharcot, mely ezúttal is az egyik fél két győzelméig tart.

Vezetőedzőnk, Milos Pavlovic hisz abban, hogy újabb bravúrt tud véghez vinni az együttes: „Viszontagságos alapszakasz után a hatodik helyen kezdtük a rájátszást, így a négy közé jutás mindenképpen siker, de profi sportolók és edzők vagyunk, nem elégszünk meg ezzel, képesnek tartom a csapatomat arra, hogy bejussunk a döntőbe. Nehéz dolgunk lesz azonban a DVTK ellen, hiszen jó csapat, jó kosárlabdát játszik, sok rutinos játékosa van, de ha ugyanolyan szellemiségben játszunk, mint a Szekszárd ellen, s végig koncentrálni tudunk a feladatunkra, akkor van esélyünk.”

Miskolcon, akárcsak Szekszárdon, komoly szurkolótábor van, de ezzel nem foglalkozik a szakmai stáb és a csapat.

„Mi a pályán lévő dolgokra figyelünk, nem adunk esélyt arra, hogy bármi elvonja a figyelmet a játékról. Abban bízom, a győri szurkolók is átérzik a tét fontosságát, s nagy számban buzdítanak majd bennünket a szombati második meccsen” – mondta Milos Pavlovic.

Klubunk nyereményekkel és játékkal készül a győri találkozóra, melyre ingyenes lesz a belépés, de aki kilátogat a meccsre, kap egy jegyet, amit ha kitölt, s bedob egy urnába, eséllyel indul a tíz értékes tárgynyeremény – többek között egész napos fürdőbelépő, csapatajándékok – egyikéért. A szünetben dobóverseny is lesz, melyen a szerencsések szintén értékes díjakat nyerhetnek.