Jöhet a mindent eldöntő csata

Csapatunk szombaton kiegyenlítette az elődöntős párharcot a DVTK ellen, így kedden 18.30 órakor Miskolcon harmadszor is összecsapnak a felek, hogy eldöntsék, melyik gárda lesz a Sopron ellenfele a fináléban. A címvédő ugyanis 2-0-val zárta le a ZTE elleni párharcot. Azaz az is eldőlt, hogy a vesztes csapat a zalaiakkal a bronzéremért küzdhet.

Mi természetesen most már szeretnénk a fináléba bejutni, hiszen az biztos Euroliga-indulást ér, emellett nem akármilyen bravúr lenne a hatodik helyről, végig pályahátrányból eljutni a döntőig. A Szekszárd ellen sikerült a bravúr, most a diósgyőriek ellen mutatná meg a csapat az erejét.

Milos Pavlovic vezetőedző így várja a harmadik találkozót: “Ismét izgalmasra sikeredett a párharc, s az eddigi forgatókönyv is hasonló, mint a Szekszárd ellen. Az első meccset összességében simán elveszítettük, majd nagy csatában egyenlítettünk. Most jöhet a döntő ütközet, ahol hasonlóan koncentrált játékra lesz szükség, mint szombaton a győri meccsen. Illetve a támadásaink pontos befejezése is kulcsfontosságú lesz, még egyszer olyan rosszul nem dobhatunk, mint az első alkalommal Miskolcon. A csapat nagyon készül, a hozzáállás szenzációs volt szombaton, még nagy hátrányban sem adtuk fel. Raksányi Kriszta mutatta meg, milyen elszántság van a csapatban, még mindig nem teljesen egészségesen eszébe nem jutott, hogy ne lépjen pályára vagy az, hogy cserét kérjen. Ott akart lenni, segíteni szeretett volna, s tudott is, az akarata pedig mindenkire átragadt. Ez kell a harmadik mérkőzésen is.”