Éremmel zárnánk a szezont

Szombaton 17 órakor a ZTE otthonában kezdi meg a bronzcsatát csapatunk, a CMB Cargo-UNI Győr. A párharc az egyik fél két győzelméig tart. Kedden még a döntőbe jutásért léptünk pályára, de a DVTK a mindent eldöntő harmadik találkozón jobb volt, megérdemelten jutott a fináléba, mi azonban még nem mondtunk le arról, hogy érmet szerezzünk a szezon végén.

„Az alapszakasz hatodik helyéről már a négy közé jutás is bravúr volt a Szekszárd ellen, s az elődöntőből is kihoztuk a legtöbbet, sajnos a döntő csata a miskolciaknak sikerült jobban. Nincs még azonban vége a szezonnak, a bronzérem megszerzésének lehetősége még ott lebeg a szemeink előtt. Fizikálisan sokat kivett belőlünk a rájátszás eddigi hat meccse, de ez nem számít ilyenkor. A ZTE nagyon jó csapat, erős a mezőnysora, jól széthúzzák a pályát, sok elzárásuk van, a figurákon belül is sok opciójuk van, emellett Horti Dóra extrán játszik az elmúlt hetekben, így rá nagyon oda kell figyelni. Mindenképpen szeretnénk sikerélménnyel lezárni a szezont, mely eléggé hektikusra sikeredett” – fogalmazott vezetőedzőnk, Milos Pavlovic.

A második meccs április 30-án 18 órakor lesz a győri egyetemi csarnokban, míg az esetleges harmadik összecsapást május 3-án 17 órakor rendezik Zalaegerszegen.