A türelem továbbjutást érhet

Csapatunk csütörtökön 18.15 órakor Szekszárdon lép pályára az Európa-kupa playoff kör 1. fordulójának visszavágóján. Az első meccsen Győrben a Tolna megyeiek kilenc ponttal nyertek, így nagy bravúrra lesz szükség a továbbjutás kiharcolásához. Nehezíti a helyzetünket, hogy Krivacevic Tijana és Simon Zsófia is sérüléssel bajlódik.

“Mindkettejük szereplése csak a meccs előtt dől el, s nekik kell érezniük, hogy bírni tudják-e a mérkőzést, melyen a maximumot kell nyújtanunk, hogy a magunk javára fordítsuk a párharcot” – kezdte vezetőedzőnk, Völgyi Péter.

“Ki kell zökkentenünk a játékából a Szekszárdot, s ha a végjátékba egál körüli eredménnyel tudunk bemenni, akkor meglehet a bravúr. Nagyon fontos az is, hogy ne kapkodjunk, nem kell mindjárt az elején nekik esnünk, türelmesen, higgadtan kell kosárlabdáznunk” – folytatta a szakvezetőnk, aki a csapat erejében is bízik.

“Idei utolsó meccsünk a mostani, nincs mire tartalékolni, apait-anyait kell beleadnunk. Csapatom már nem egyszer mutatta meg, hogy nehéz helyzetben, mikor igazán szorul a hurok, képes összekapni magát, ebben bízom most is” – mondta végezetül Völgyi Péter.