A szurkolók segítségével meglehet a bronzérem

Csapatunk, a CMB Cargo-UNI Győr kedden 18 órakor a ZTE csapatát fogadja az egyetemi csarnokban. A találkozó tétje a bronzérem, az első meccsen, Zalaegerszegen hat ponttal győzni tudtunk, így amennyiben ma is nyerünk, akkor a harmadik helyen zárjuk le a viszontagságos szezont. Amennyiben a zalaiak egyenlítenének, akkor pénteken 17 órakor a ZTE otthonában dől el a párharc.

Utóbbi forgatókönyvvel viszont nem számolunk, noha eddig mind a negyeddöntőben a Szekszárd, mind a négy között a DVTK ellen három meccset játszottunk. Éppen ezért szeretnénk két meccs után pontot tenni a csata végére.

„Jól játszottunk a ZTE vendégeként, támadásban a szokottnál jobbak voltunk, a védekezésben is betartottuk a megbeszélteket, s nagyon fontos volt, hogy negyven percen keresztül koncentráltunk. Ugyanilyen alázattal kell kosárlabdáznunk a hazai meccsen is. Ugyanakkor a ZTE erejével is tisztában vagyunk, az alapszakaszban kétszer is megmutatta nekünk, hogy mire képes. Biztosak vagyunk benne, hogy nem adták még fel, szeretnének egyenlíteni, hogy aztán hazai környezetben ismét nekifussanak a sikernek. Ebben azonban szeretnénk őket megakadályozni. Bízom azonban abban, hogy az ottani sikerrel lélektanilag is előnybe kerültünk, s már nem engedjük ki a kezünkből a bronzérmet. Itt szeretném megemlíteni, hogy a legutóbbi hazai mérkőzés után elfelejtettem megköszönni szurkolóinknak a támogatást. Nagyon sokat jelentett nekünk, s most is várunk minden drukkert a csarnokba. A lányok számára sokat jelent, ha a lelátóról is kapnak támogatást. Az alapszakasz során nagyon hullámzóan teljesítettünk, de sokat tettek azért a játékosok, hogy ezt az esélyt megragadják” – mondta Milos Pavlovic.

Klubunk – ahogyan a DVTK elleni elődöntő hazai meccsén – most is nyereményekkel készül a hazai találkozóra, melyre ingyenes lesz a belépés, de aki kilátogat a meccsre, kap egy jegyet, amit ha kitölt, s bedob egy urnába, eséllyel indul az értékes csapatajándékok egyikéért.