CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail
Hétközi program
2014. február 18. kedd, 11:05
Írta: Administrator   

Ma az elmaradt Tatabánya elleni NB I/B-s mérkőzésünket 17.30-as kezdéssel játsszuk le az egyetem kis csarnokában. Szerdán délelőtt 10 órakor Sopronban diákolimpia mérkőzésen vesz részt kazinczys akadémista csapatunk.

Nyomtatás E-mail
Kenguru eredmények
2014. február 18. kedd, 11:02
Írta: Administrator   

Hétvégén legfiatalabb versenyzőink léptek pályára. Öt csapatunk is versengett a győzelmekért. Jól szerepeltek lányaink, gratuláció nekik és felkészítőiknek.

Eredmények:

Nádor Tigrisek-Hunyadis Párducok 43-36. Nádor T.: Varga 1, Velekei 3, Bodor Kata 4, Bodor Bettina 7, Szabó 7, Csonka 19, Nagy 3.

Hunyadis Párducok-Villámló Kovácsok 39-30.

Villámló Kovácsok-Nádor Tigrisek 28-37. Villámló K: Papp 1, Tötös 3, Mikovics 3, Wittner 4, Geleta 5, Csizmadia 1, Bódis 11. Nádor T.: Varga 8, Bodor Kata 4, Nagy P. 7, Farkas 2., Hamvay 1, Bodor Bettina 3, Szabó 1, Csonka 11.

GYKC Kenguruk-Feketés Darazsak 50-31.

Feketés Darazsak-Mórás Cápák 32-27.

Mórás Cápák-GYKC Kenguruk 12-64

Soproni Tigrisek-Fürge Gyíkok 36-36.

Soproni Tigrisek B-Fürge Gyíkok 42-36.

Nyomtatás E-mail
Magabiztos siker
2014. február 18. kedd, 10:58
Írta: Administrator   

Nagy örömünkre hosszú idő után teljes kerettel tudtunk kiállni az NB I/B-s mérkőzésen, melyen a SMAFC csapatát fogadtuk. Repülőrajtot vettünk, nagyon hamar eldöntöttük a mérkőzés sorsát. Fegyelmezetten és nagy akarással dolgoztunk. Amikor már harminc pont volt közte, egy-két bosszantó hiba is becsúszott. A mérkőzésen László Boró elérte a 100. lepattanó labdát, Horváth Kriszti pedig megdobta 200. pontját a bajnokságban.

Eredmény:

Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr-SMAFC 79-53 (28-15, 19-13, 21-15, 11-10)

Győr: Simon 9/3, Nagy 10, Török Á. 13, Kovács 6, Csíkász 4, Dobronyi 4, Ayana 5, Horváth 10, Kuller 2, Török B. 11, László 5. Edző: Gálos László, Sándor Zsuzsa.

Gálos László: - Végre teljes csapattal állhattunk ki. Így is volt olyan játékosunk, aki csak a mérkőzésre jött le a héten. Biztató játékkal rukkoltunk elő, volt sebességünk, agresszivitásunk. Új taktikai elemeket is sikerült gyakorolni. Külön gratulálok a két jubilálónak. Nehéz hét elé nézünk, ügyesen kell sáfárkodni az erőnkkel.

Nyomtatás E-mail
Egy lépésre az országos döntőtől
2014. február 12. szerda, 08:47
Írta: Administrator   

Kedd este fontos rangadót játszottunk az egyetemi kiscsarnokban. Juniorcsapatunk a bajaiakat fogadta az utolsó középszakasz fordulóban. A tét a csoport elsőség megszerzése volt. Remek hangulatban - köszönhetően lelkes szurkolóinknak - végig kiélezett mérkőzésen sikerült megszerezni a hőn áhított győzelmet. Már csak egy lépés választ el bennünket attól, hogy történelmet írjunk, ugyanis a juniorokkal még nem sikerült bejutnunk soha a legjobb nyolc csapat közé. Csapatunk lelkesedését mutatja, hogy 61 lepattanó labdát szereztünk és most már a földharcban sem maradtunk alul.

Eredmény:

Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr-Baja 72-58 (17-9, 19-19, 18-17, 18-13)

Győr: Simon 14/3, Nagy 14, Kovács 5, Csíkász 2, Dobronyi, Horváth 11/3, Kuller 1, Török B. 5, László 10 (12 lepattanó), Török Á. 12. Edző: Gálos László, Sándor Zsuzsa.

Gálos László: - Mindenek előtt gratulálok bajai kollégámnak, Kajtár Zsoltnak. Ilyen szerkezetű csapatból ilyen kellemetlen ellenfelet összerakni komoly edzői teljesítmény. Végig agresszívan támadták a gyűrűt és keményen védekeztek, amivel nem kis fejfájást okoztak nekünk. Csapatunk viszont kezd szépen összeállni. Sikerült emelni az agresszivitásunkon, küzdeni tudásunkon. Sokat segített az a buzdítás is, amit a kispad mögül kaptunk. Köszönet érte! A hatvanegy megszerzett lepattanó és az, hogy öt játékosunk is tíz pontig vagy a fölé jutott, jelzi növekvő erőnket. Remélem, ez kitart a szezon végéig. Most a Kőbányai Kosárlabda Akadémia csapata következik. Két mérkőzésen kell legyőzni őket a döntőbe jutásért. Bízom a lányokban, biztos vagyok benne, hogy sikerül!

Nyomtatás E-mail
Vereség a Városmajorban
2014. február 11. kedd, 21:21
Írta: Administrator   

A végső sikerre is pályázó MTK csapatával találkoztunk az NB I/B-s bajnokságban. Sajnos betegeink nem javultak. Ayana Pelsin már be sem melegített, Horváth Kriszti, Nagy Rebeka pedig egy félidőt bírt csak. Török Barbara és László Boróka lábadozott. Nagyon kemény mérkőzésen ismerkedhettünk az NB I/A csoportos játékosok rutinjával. Legyengült csapatunk egy félidőn át tudta tartani a lépést, utána azonban szétestünk. Mindenképpen dicséretes a második negyedbeli 11-8-as siker. Egy ilyen csapatot nyolc pontra lefogni nem egyszerű feladat.

Eredmény:

MTK-Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr 73-48 (27-17, 8-11, 22-7, 16-13)

Győr: Simon 14/3, Nagy 3, Török Á. 11, Kovács, Csíkász 7, Dobronyi, Horváth 3/3, Kuller 2, Török B. 5, László 3. Edző: Gálos László, Sándor Zsuzsa.

Gálos László: - A junior és kadettmérkőzés, valamint a betegséghullám behatárolta lehetőségeinket. Egy félidőn át tudtuk tartani magunkat a rutinosabb ellenfelünkkel szemben. Kijöttek azok a paraméterek, amelyekre nagyobb hangsúlyt kell fektetni az előrelépéshez.

Nyomtatás E-mail
Remek folytatás
2014. február 11. kedd, 21:14
Írta: Administrator   

Megkezdődött a kiemelt kadettbajnokság középszakasza, ahol az alapszakasz legjobb nyolc csapata méri össze erejét. Az első kör eredményét hozta magával minden csapat. Az összesített tabella 3-4. helyén a Csata DSE-vel helyezkedünk el. Az első mérkőzésen a 6. helyezett Kecskeméti Kosárlabda akadémiával csaptunk össze hazai környezetben. Csíkász Anna sítáborozás, míg Chroméj Hajni műtét utáni rehabilitáció miatt hiányzott az összeállításból.

Nehezen pörögtünk fel, de utána ellenállhatatlanul játszottunk. Horváth Kriszti öt triplát dobott a 30 pontjából. Jó teljesítményt nyújtott még Nagy Rebeka, László Boró (előző nap még betegség miatt csak a cserepadon ült) és Török Ági is. Ayana Pelsin végig küzdötte a mérkőzést és pozitív mérleggel zárt. Fontos mérkőzést nyertünk, helyenként szemet gyönyörködtető volt a játék.

Eredmény:

Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr-Kecskeméti Kosárlabda Akadémia 81-57 (24-15, 15-11, 16-18, 26-13)

Győr: Galba, Nagy 14, Török 13, Szűts 5, Horváth D., Viniczai, Ayana 8, Horváth K. 30/15, Koch, László 11. Edző: Gálos László, Sándor Zsuzsa.

Gálos László: - A csütörtöki, MTK elleni szenzációs mérkőzés után nagy kérdés volt, hogy kulcsjátékosaink mennyire fáradtak el. Csattanós választ kaptunk, ott folytatták, ahol abbahagyták. Érett, rutinos játékkal fontos győzelmet arattunk. Gratulálok, mert ismét sikerült csapatként dolgozni. A mérkőzés végére még növekedett a betegeink száma, nagy kérdés, hogy vasárnapra össze lehet-e foltozni őket.

Nyomtatás E-mail
Megnyertük a faultháborút
2014. február 11. kedd, 21:06
Írta: Administrator   

A múlt héten elhalasztott felsőházi gyerekfordulóban csapatunk a C jelű csoportba került, ahol ellenfeleink a házigazda Szombathely és a Zalaegerszeg volt. Reggel értesültünk róla, hogy Rozmán Lilla, a csapat ponterős játékosa nem utazhatott velünk betegség miatt.

Már az érkezésnél kiderült, hogy a Zalaegerszeg eljött ugyan, hogy lejátssza a mérkőzéseit, de pont nélkül távozik, hiszen 8 játékossal jelent meg. Ezért egyetlen kérdés maradt csupán, hogy sikerül-e legyőzni a Szombathelyet. Nagy elán és motiváció mutatkozott a lányok arcán. Baán Vivien öt perc alatt kipontozódott, és az 1. félidőben a 30 kapott pontból 20-at büntetőből szerzett az ellenfél, de így is sikerült győznünk.

Eredmények:

Tűzmadár Szombathely-UNI Győr SZKA 51-59 (16-14, 14+3-11+5, 11-14, 7-15)

Győr: VASVÁRI-TÓTH 16, Reider 7, Banai 1, Baán, László 8, SUGA 6, Mochlár, Sági 2, PÉNZES 7, Csábi 4, Szabó 2, Bozsok 6. Edző: Tullner Krisztián, Boda István.

Tullner Krisztián: - Már a mérkőzés elején kiderült, hogy hol a faulthatár, amelyből rendszerint nem jöttünk ki jól, de ez van, ilyenkor ehhez kell alkalmazkodni. Szép lassan dolgoztuk le hátrányunkat és az utolsó negyedben kimutatkozott a két csapat közötti különbség. Már látszik az a koncepció, amit építünk, ahova el akarunk jutni. Gratulálok a lányoknak, szép győzelmet arattak.

UNI Győr SZKA-Zala Volán TE 20-0

 

Nyomtatás E-mail
Megfogyva bár, de törve nem
2014. február 07. péntek, 11:10
Írta: Administrator   

Juniormérkőzésre utazott csapatunk csütörtök délután. Az elmúlt két mérkőzésen igen gyengén szerepeltek lányaink: hazai környezetben 12 pontos vereség az MTK-tól, majd Nyíregyházán 14 pontos fiaskó. Nagy volt a tét. Azt az MTK-t kellett megverni idegenben, amelyik Győrben simán győzött ellenünk. Az előjelek sem voltak rózsásak, László Boró és Dobronyi Kitti betegen kísért el bennünket, hogy a tízfős minimális keret meglegyen. A többiek közül is néhányan gyengélkedtek. Ennek ellenére elszántak voltunk és álomrajtot vettünk. Hat perc játék után 3-17-et mutatott az eredményjelző. Sorra dobtuk a hárompontosokat és megbénítottuk az ellenfelünket. A mérkőzés ezután végig kiegyenlített erők küzdelmét hozta, de sohasem tudta ellenfelünk átvenni a vezetést. Az utolsó negyedbe ötpontos előnnyel érkeztünk. Kiváló erőnlétünknek és motiváltságunknak köszönhetően felőröltük a hazaiakat. A végén örömkosárlabdát is láthattunk és visszavágtunk a győri vereségért. Mivel többel nyertünk, mint amennyivel kikaptunk, riválisunk elé értünk. A keddi, Baja elleni mérkőzésen amennyiben nyerünk, csoportelsőként bejuthatunk az országos döntőbe.

Eredmény:

MTK-Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr 62-79 (18-21, 19-20, 15-16, 10-22)

Győr: Simon 21/12, Nagy 9/3, Kovács 4, Ayana 2, Horváth 22/12, Török Á. 11, Török B. 6, Kuller 4. Edző: Gálos László, Sándor Zsuzsa.

Gálos László: - Hihetetlen élmény volt látni a szenzációsan játszó lányainkat. Azonban ezt is felülmúlta az a csapatszellem, amit sajnos ritkán láthattunk idáig. Az extra pályán nyújtott teljesítmény a kispad szurkolásával együtt óriási erőt, hitet adott nekünk. Sikerült levetkőzni gátlásainkat és bátor támadójátékunknak meg is lett az eredménye. Jóleső érzés volt ma este edzőnek lenni a győri lányok kispadján. Köszönet érte. A mai siker azonban semmit sem ér, ha kedden hazai környezetben nem nyerünk a Baja ellen. Saját kezünkben van a sorsunk, remélem, sikerül élnünk a lehetőséggel.

Nyomtatás E-mail
A hétvégi program
2014. február 06. csütörtök, 15:04
Írta: Administrator   

A hétvégi programban összesen egy hazai mérkőzés szerepel. Pénteken megkezdődik a kadett felsőház rájátszása. Vasárnap gyerekcsapatunk a múlt hét vasárnapról elhalasztott mérkőzéseire utazik Szombathelyre.

A program:

Csütörtök, 18 óra: MTK-Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr (junior, Budapest, Városmajor).

Péntek, 16.30 óra: Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr-Kecskeméti SI (kiemelt kadett, egyetem, kiscsarnok)

Vasárnap, 15 óra: MTK-Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr (NB I/B, Budapest, Városmajor). 15 óra: Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr-Tűzmadarak Szombathely (gyerekbajnokság, Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium). 16.30 óra: Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr-Zala Volán (gyerekbajnokság, Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium).

Nyomtatás E-mail
Budapest helyett Waterloo...
2014. február 06. csütörtök, 15:01
Írta: Administrator   

Serdülőcsapatunk rossz buszra szállt fel, Budapest helyett Waterloo-ba utazott. Edzőink és játékosaink nagyjából azt élhették át, mint annak idején Napóleon. Az enerváltan mozgó játékosainkon átrohantak az ellenfelek. A BEAC elleni mérkőzést egy későbbi időpontban játsszuk le, mivel vasárnap nem kockáztattuk meg az utazást az ónos eső miatt.

Eredmény:

Vasas Akadémia-UNI Győr SzKA 95-42 (22-10, 33-5, 18-10, 22-17)

Győr: Dénes 2, Komlósi 4, Galba 9, Gede 4, Tamás 4, Csonka, Kolozsváry-Kutas, Chapó, Takács 10, Biczó 3, Rabi 4, Szeitz 2.

Csata DSE-UNI Győr SzKA 110-22 (23-5, 35-8, 23-2, 29-7)

Győr: Dénes, Komlósi 6, Galba 5, Gede 2, Tamás, Csonka, Kolozsváry-Kutas, Chapó, Takács 2, Biczó 2, Rabi 4, Szeitz. Edző: Fűzy-Antolovics Adél, Balogh Gyula.

Fűzy-Antolovics Adél: - Remélem, még egyszer ilyen vereségeket nem akar a csapat átélni, és ez kellő motiváció lesz a jövőre nézve.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 24