CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail
Fájó vereség
2017. február 26. vasárnap, 16:59
Írta: Administrator   

CMB Cargo-UNI Győr-Szekszárd 62-67 (12-16, 21-14. 13-19, 16-18)

Győr, 400 néző. V.: Kapitány, Tőzsér, Balogh.

UNI Győr: Kiesel 5/3, Laklóth 5/3, Török Á. 7/3, Hruscaková 9/3, GOREE 19/6. Cs.: Simon Zs. 5/3, VARGA ZS. 8, Markó, Likhtarovic 4. Edző: Völgyi Péter.

Szekszárd: Studer Á. 6, Theodoreán 2, ERKIC 12/3, LISEC 19/3, PIRSIC 17. Cs.: Bálint 2, Daniel 9/9, Gereben, Mansaré. Edző: Zeljko Djokic.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Fontos lenne a győzelem
2017. február 24. péntek, 21:04
Írta: Administrator   

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Szekszárd csapatát fogadja. A két csapat jelenleg egyaránt három vereséggel áll - csakúgy, mint a címvédő Uniqa-Sopron -, így az alapszakaszbeli helyezés szempontjából nagyon fontos találkozó előtt állunk. Ha győzünk, akkor nagy lépést teszünk afelé, hogy akár az élről kezdjük a rájátszást. Vereség esetén viszont még a negyedik helyre is visszacsúszhatunk. A két csapat múltja és a hazai pálya talán mellettünk szól, de Völgyi Péter vezetőedző nehéz meccsre számít.

"Miután ez a találkozó nagyban meghatározza az alapszakaszban a helyezéseket, így felértékelődik a találkozó tétje, de a bajnokság még nem most dől el. Ennek ellenére természetesen nagyon fontos lenne győznünk, ami nem lesz egyszerű, hiszen a szekszárdiak rendkívül agresszíven védekeznek, nagy nyomást helyezve ezzel az ellenfelek támadójátékára. Fél megoldásokat nem szabad elkövetnünk, lényeges lesz, hogy türelmesen végigjátsszuk az akciókat. Bár hosszú, fárasztó hetek után vagyunk, a szerdai Euroliga-meccs óta átmozgató edzések voltak, s két tréning áll rendelkezésünkre, hogy a Szekszárd ellen felkészüljünk. Azt még meg kell említenem, hogy mi vagyunk az egyedüliek, akik legyőzték saját pályájukon őket, viszont az is a teljes képhez tartozik, hogy azóta erősödött is a Szekszárd" - fogalmazott Völgyi Péter, aki hozzátette, a betegség úgy tűnik, végigment a csapaton, így ez talán már nem okoz problémát vasárnap.

Nyomtatás E-mail
Második lett csapatunk
2017. február 24. péntek, 11:12
Írta: Administrator   

Szerda este - a Kurszk elleni mérkőzéssel egyidőben - rendezték meg a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány gáláját, melyen átadták Győr legjobb sportolóinak díját, melyet a 2016-os eredmények alapján érdemeltek ki.

Örömteli hír, hogy a csapatok versengésében az Audi-ETO női kézilabdázói mögött mi lettünk a másodikak, megelőzve a Gyirmót labdarúgóit! A csapatot az eseményen sérült játékosunk, Horváth Krisztina és társadalmi elnökünk, Fűzy András képviselte.

Gratulálunk lányok, hajrá, CMB Cargo-UNI Győr!

fuzyhorvath

Nyomtatás E-mail
Tisztes vereség
2017. február 22. szerda, 17:57
Írta: Administrator   

CMB Cargo-UNI Győr-Dinamo Kurszk 49-84 (6-17, 17-22, 11-23, 15-22)

Győr, Euroliga-mérkőzés, 300 néző. V.: Zubak (szlovák), Eger (osztrák), Poljansek (szlovén).

UNI Győr: KIESEL 14, Laklóth, Likhtarovic 8/6, Hruscaková 8, Goree 6. Cs.: Varga Zs. 2, Simon Zs. 2, Markó 2, Kovács V. 5, Török Á. 2, Simon A., Nagy R. Edző: Völgyi Péter.

Kurszk: Cruz 3, Prince 7/3, McCoughtry 9, OGWUMIKE 10/3, Ciak 7. Cs.: VAGYEJEVA 9, Logunova 5, Kirillova 6/6, Levcsenko 4, VIDMER 18, Doroseva 3/3, Medvegyeva 3/3. Edző: Lucas Mondelo.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Idén utoljára az Euroligában
2017. február 21. kedd, 11:13
Írta: Administrator   

Csapatunk szerdán 18 órakor hazai környezetben a Dinamo Kurszk ellen fejezi be Euroliga-szereplését. Tétje ennek a találkozónak nincsen, hiszen már eldőlt, hogy mi a csoport utolsó helyén végzünk, míg az eddig még hibátlan orosz gárda a nyolcas élén zárja a küzdelmeket. Az esélyes egyértelműen a sztárokkal felálló Kurszk, ráadásul nekünk a bajnokságra kell már nagyobb figyelmet fordítani, hiszen vasárnap az alapszakaszbeli helyezést nagyban befolyásoló rangadót játszunk a Szekszárddal.

Völgyi Péter vezetőedző így várja a szerdai összecsapást: "Kettős érzés van bennem, egyrészt sajnálom, hogy vége az Euroligának, jó volt hétről hétre ilyen szintű csapatok és játékosok ellen készülni, illetve pályára lépni. Másrészt viszont érződik a csapaton, hogy az utolsó erőtartalékokat kell előszednünk, hogy bírjuk a kettős terhelést. Az elmúlt napokban pedig még az influenzával is meg kellett birkózni több játékosunknak, Simon Zsófi például a BEAC-meccset ki is hagyta, s Goree is betegen vállalta a játékot. A prioritás egyértelműen a bajnokság, de a Kurszk ellen is szeretnénk helytállni. Ehhez elsősorban az kell, hogy a lepattanózásban és a kizárásokban jobbak legyünk, mint a kinti meccsen. Ott gyűrű alól - akár második szándékból - sok kosarat kaptunk, így hiába voltak jó periódusaink, a vége sima vereség lett. Ha ezekben a dolgokban előbbre tudunk lépni, akkor játszhatunk egy jó mérkőzést az orosz sztáralakulattal."

A játékosok közül a télen érkezett Markó Dorina arról beszélt, hogy neki már az nagy ugrás volt, hogy a Vasasból Győrbe került: "Az Euroliga teljesen más, mint a magyar bajnokság, s nekem azt is meg kellett szoknom, hogy egy teljesen más, sokkal profibb közegbe kerültem. A Vasasnál napi egy, itt sokszor napi két edzés van. Teljesen más egy tréning, a meccsekre való felkészülés, egy szóval minden. Nem volt könnyű ebbe belerázódni, de igyekszem felvenni a ritmust, s talán napról napra egyre inkább sikerül beilleszkednem a csapatba."

A fiatal játékos egyébként egy fővárosi gimnázium magántanulójaként a kosárlabdával párhuzamosan az érettségijére is készül, így nem unatkozik akkor sem, ha éppen nem edzésen vagy meccsen van.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 210