CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail
Győzelem, harmadik hely
2017. március 25. szombat, 19:52
Írta: Administrator   

Vasas-CMB Cargo-UNI Győr 64-76 (24-19, 15-10, 11-25, 14-22)

Budapest, NB I-es mérkőzés, 100 néző. V.: Kulcsár, Vida, Menyhárt.

Vasas: COLIC 12/6, Dúl, Dusanic 12/3, Solymosi 2, Rochel 7. Cs.: BACHAROVA 18/3, Dobos 4, Tóth O. 9/3. Farkas. Edző: Igor Skocovski.

UNI Győr: Kiesel 10, LAKLÓTH 2, Török Á. 5, HRUSCAKOVÁ 15, GOREE 17. Cs.: SIMON ZS. 16/6, Varga Zs. 8, Likhtarovic 3/3, Markó. Edző: Völgyi Péter.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Utolsó meccs az alapszakaszban
2017. március 25. szombat, 07:54
Írta: Administrator   

Ma 18 órakor a női NB I alapszakaszának zárófordulójában csapatunk a Vasas vendégeként lép pályára. Ugyanebben az időpontban az Uniqa-Sopron a PEAC-ot fogadja, ami azért érdekes, mert ennek a meccsnek a végeredményétől is függ, hányadik helyed jutunk be a rájátszásba.

Az már eldőlt, hogy sem a Sopron, sem a mi együttesünk nem tudja az élen zárni a bajnokság első szakaszát. A Sopron helyzete annyiban tisztább, hogy ha hozza a PEAC elleni rangadót, akkor biztosan második lesz, ellenben ha kikap, harmadik vagy negyedik lesz. Ez attól függ, mi hozni tudják-e a Vasas elleni összecsapásunkat. Ha mi kikapnunk, negyedikként zárunk, ha győzünk, akkor soproni siker esetén harmadikak, PEAC-diadal esetén pedig másodikak leszünk.

– Mindenképpen győzni szeretnénk, s újabb lépést tenni előre. Egy hetünk volt a legutóbbi meccs óta, ez idő alatt tudtunk jól dolgozni, s szerencsére Hruscaková lába is egyre jobb állapotban van. A kontrollvizsgálat nem mutatott ki semmi komoly bajt, de azért még százszázalékosnak nem mondható az állapota. A legfontosabb, hogy a Magyar Kupára és rájátszásra felépüljön. Ami az alapszakaszbeli pozíciónkat illeti, tulajdonképpen mindegy, melyik helyen végzünk, mert így is, úgy is erős rivális jön szembe velünk a negyeddöntőben – mondta vezetőedzőnk, Völgyi Péter.

Nyomtatás E-mail
Jövő héten Magyar Kupa
2017. március 24. péntek, 16:42
Írta: Administrator   

A pécsi Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban rendezik meg a Killik László női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét március 31. és április 2. között.

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnöke a pénteki sajtótájékoztatón a pécsi helyszínre utalva kiemelte: "oda kell vinni a kosárlabdát ahol néző van, ahol szeretik". Hozzátette: biztos benne, hogy a jövőben Szekszárd, Sopron vagy Zalaegerszeg is meg tud rendezni hasonló kupadöntőt.

Március 31-én, pénteken a negyeddöntőket rendezik: csapatunk a Szekszárddal, az Uniqa-Sopron a ZTE-vel, a PEAC-Pécs a Vasassal, a Cegléd pedig a DVTK-val játszik. Április elsején, szombaton az elődöntőket, másnap a bronzmérkőzést és a döntőt rendezik meg. A kupagyőztes 3 millió, a második 1,5 millió, a harmadik pedig 900 ezer forintot kap.

Szalay Ferenc az esélyekről azt mondta: az igen kiegyensúlyozott mezőnyben bármelyik csapat bármelyiket megverheti, akár idegenben is.

A férfi kosárlabdával összehasonlítva a női utánpótlása sokkal erősebb - jegyezte meg az MKOSZ-elnök, aki megoldandó problémának nevezte, hogy az ígéretes fiatal játékosok Magyarországon maradjanak. Egyúttal bejelentette: az MKOSZ megkezdte a tárgyalásokat a pécsi, miskolci, budapesti, győri és soproni egyetemekkel, hogy a kosárlabda tehetségei elsősorban ne külföldön akarjanak tanulni, hanem magyar ösztöndíjat kapjanak.

A három nap mérkőzéseire külön napijegyekkel lehet bejutni: a felnőttjegyek 1000, a diák-nyugdíjas belépők 500 forintba kerülnek.

Nyomtatás E-mail
Magabiztosan nyertünk
2017. március 18. szombat, 19:39
Írta: Administrator   

MTK-CMB Cargo-UNI Győr 49-71 (19-21, 10-18, 10-17, 10-15)

Budapest, NB I-es mérkőzés. V.: Hervay, Gyuris, Menyhárt.

MTK: Koch 10/3, ZSOVÁR 16/6, Jankó 1, Székely-Horváth 8/6, Turóczi 6. Cs.: Semsei 4, Szabó B. 4, Ambrus, Wéber. Edző: Nagy Dóra.

UNI Győr: KIESEL 13/3, Laklóth 3/3, LIKHTAROVIC 14/6, Török Á. 11/6, GOREE 6. Cs.: SIMON ZS. 14/9, Varga Zs. 6, Markó, Kovács V. 4, Simon A., Nagy R. Edző: Völgyi Péter.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Januári meccset pótlunk
2017. március 17. péntek, 15:13
Írta: Administrator   

Eredetileg január elején játszottunk volna az MTK ellen idegenben, de akkor a csarnok fűtésének hiánya miatt elmaradt a találkozó, amit szombaton 18 órakor pótlunk. Csapatunk két hete nem lépett pályára, kellett is a pihenő a kissé elcsigázott játékosoknak, akik néhány napos szünetet kaptak, emellett a héten csapatépítő Lasermaxx-programon is részt vett a társaság. Mindent megtett tehát a szakvezetés azért, hogy újult erővel, sokkal frissebben vágjon neki a csapat a szezon utolsó harmadának, melyben előbb a Magyar Kupa nyolcas döntőjét rendezik meg Pécsen, majd következik a bajnoki rájátszás.

"Úgy fest, azért egy kicsit feltöltődtek a lányok, akikre ráfért a kikapcsolódás, de múlt hét közepe óta azért már edzünk, igaz, ketten az U20-as válogatottban is voltak a héten, emellett vannak sérültjeink is, így csak rész feladatokat tudtunk megoldani. A legfontosabb, hogy a védekezést tegyük rendbe, mert attól sok függ majd a soron következő mérkőzéseken. Bízom benne, hogy a hátralévő két alapszakaszbeli mérkőzés - amellett, hogy természetesen megnyerjük - arra jó lesz, hogy visszarázódjunk a bajnoki ritmusba. Az említett kisebb problémák miatt várhatóan meccset azért nem kell kihagynia senkinek" - mondta el vezetőedzőnk, Völgyi Péter.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 210