CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail
Húsz percig bírtuk erővel
2017. április 15. szombat, 19:14
Írta: Administrator   

Uniqa-Sopron-CMB Cargo-UNI Győr 80-53 (20-22, 21-9, 18-11, 21-10)

Sopron, NB I-es elődöntő, 1. mérkőzés, 500 néző. V.: Földházi, Söjtöry, Jakab.

Sopron: Fegyverneky 1, TURNER 20, Johnson 9/3, GEORGE 14, Krnjic. Cs.: HATÁR 10, CRVENDAKIC 14, Dubei 4, Weninger 2, Ajdukovic 2, Czukor 2, Bakó. Edző: Sterbenz László.

Győr: Kiesel 11/3, LIKHTAROVIC 13/3, Laklóth 7/3, Varga 6, GOREE 8. Cs.: Simon Zs. 2, Török Á. 5, Kovács V., Markó, Simon A. Edző: Völgyi Péter.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Kezdődik az elődöntő
2017. április 14. péntek, 15:11
Írta: Administrator   

Csapatunk nagy csatában, 2-1-es összesítéssel jutott be a négy közé a bajnokságban. A DVTK elleni párharc keménységét jelzi, hogy két találkozón is mindössze egypontos siker született, csak az első győri találkozón nyertünk - legalábbis a végeredményt tekintve - simábban. Miskolcon is közel jártunk ahhoz, hogy lezárjuk a negyeddöntőt, s akkor három nappal több idő lett volna a Sopron elleni elődöntőre való felkészülésre, azonban a drámai végjátékból nem jól jöttünk ki. A szerdai mindent eldöntő összecsapáson viszont a második negyedben mutatott jó teljesítmény, s az ott szerzett előny elég volt ahhoz, hogy behúzza a meccset a csapat.

Egy tény, azzal, hogy Hruscaková kivált az együttesből, komoly hátrányban vagyunk, mert gyakorlatilag hat ember játssza végig a találkozókat. Hogy az elmúlt két nap elég volt-e arra, hogy a kissé lemerült akkumulátorokat újratöltsék, arról vezetőedzőnk, Völgyi Péter így nyilatkozott: "Nem tudni, ez majd szombaton kiderül. A Sopron a végső győzelemre is esélyes, ráadásul ők kezdhetik haza pályán az elődöntőt. Előfordult már olyan, hogy huszonnégy óra után kellett Sopronban elődöntőt játszanunk, most azért több időnk volt felkészülni, de az nyilván nem a mi malmunkra hajtja a vizet, hogy tovább szűkült a rotációnk. Ugyanakkor jó ritmusban vagyunk, nehéz ellenfél ellen sikerült kivívnunk a továbbjutást a negyeddöntőben, és hozzá vagyunk szokva a heti két mérkőzéses terheléshez. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a rájátszás külön műfaj, ahol bármi megtörténhet. Abból mindenképpen erőt meríthetünk, hogy az alapszakaszban oda-vissza legyőztük a soproniakat, de ez most teljesen más szituáció lesz. Egy biztos, mindent megteszünk azért, hogy ha esély adódik rá, azt kihasználjuk, s bejussunk a döntőbe."

Nyomtatás E-mail
Új kosárlabdapálya Adyvárosban
2017. április 13. csütörtök, 16:38
Írta: Administrator   

Új kosárlabdapálya épül Adyvárosban, a Kodály Zoltán utca és az Ifjúság körút közötti zöldterületen. A győri önkormányzat és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) közös beruházásában megújul a több mint negyvenéves, balesetveszélyessé váló betonpálya.

Mint azt Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere elmondta, a szabványméretű kosárlabdapálya keresztben streetballpályaként használható majd. Hozzátette: nem lehet amellett elmenni, hogy a kosárlabda a világ egyik legnépszerűbb és a futball mellett tömegesen a legkönnyebben játszható sportág, így jól kiegészíti a Barátság Sportpark labdarúgópályáit. Emellett megújul a környék is, a kerítéssel elzárt területre új ülőfelületek kerülnek, emellett a közvilágítástól függetlenül kap megvilágítást a szabadtéri pálya. A munkálatok a tervek szerint május végére, június elejére fejeződnek be.

A városrész képviselője, Gancz Tamás azt emelte ki, hogy sok panaszt kaptak a lakóktól, miszerint elavulttá vált nemcsak a betonpálya, hanem a betonpadok sem szolgálták már azt, amire eredetileg tervezték. Azt gondolják, a környéken lévő két iskola - Móra és Fekete - tanulói mellett az óvodások is használják majd, emellett pedig természetesen a lakótelepen élő fiatalok is sportolhatnak itt.

Fűzy András, a CMB Cargo-UNI Győr társadalmi elnöke is ott volt a bejelentésen. Klubunk első embere azt emelte ki, hogy a város régóta kiemelt partnere a klubnak, s ez a projekt jól illeszkedik MKOSZ azon törekvéseibe, mely a csarnokok építése mellett a kültéri pályák létesítését is szorgalmazza, éppen a tömegbázis szélesítése érdekében. A sportvezető azt is elmondta: a már említett Móra- és Fekete-iskolával több mint nyolc éve ápolnak partneri viszonyt, így biztosan az ő örömüket is szolgálja majd ez a létesítmény, mely bruttó 25 millió forintba kerül taós és támogatói forrásból, emellé a város bruttó tízmillióból szépíti meg a környéket és építi ki a pálya világítását.

Nyomtatás E-mail
Bejutottunk a négy közé
2017. április 12. szerda, 15:57
Írta: Administrator   

CMB Cargo-UNI Győr-DVTK 74-73 (15-21, 32-14, 17-20, 10-18)

Győr, NB I-es rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés, 400 néző. V.: Cziffra, Farkas, Minár.

UNI Győr: KIESEL 20/6, Laklóth 5/3, LIKHTAROVIC 18/12, Varga Zs. 2, GOREE 16. Cs.: Simon Zs. 13/6, Kovács V., Török Á. Edző: Völgyi Péter.

DVTK: CZANK 17/9, Horváth B. 5/3, Rasheed 13/6, Szécsi 4, JOVANOVIC 22/3. Cs.: Adamecz 2, Tomlinson 10/3. Edző: Maikel Lopez.

A párharc végeredménye: 2-1 az UNI Győr javára.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Győzni kell
2017. április 11. kedd, 14:40
Írta: Administrator   

Csapatunk szerdán 17 órakor a DVTK ellen játssza le a bajnoki negyeddöntős párharc harmadik "ütközetét". Az első meccsen összességében simán nyertünk, a vasárnapi, miskolci találkozón hiába vezettünk kevesebb mint egy perccel a vége előtt három ponttal, a hazaiak két duplával fordítottak, kiegyenlítve ezzel a párharcot. A mindent eldöntő harmadik összecsapáson amelyik gárda győz, bejut a négy közé.

Vezetőedzőnk, Völgyi Péter bízik benne, hogy mi leszünk az a csapat, mely örülhet a negyedik negyed végén: "Az alapszakaszt idevéve gyakorlatilag háromszor kaptunk ki a Diósgyőrtől egylabdás meccsen, most viszont minden erőtartalékunkra szükség lesz, hogy ismét legyőzzük őket. Eléggé elcsigázottak a játékosok, hiszen tizenkét nap alatt a hatodik meccsünket játsszuk, ráadásul Hruscaková kiesésével a rotációnk tovább szűkült, de a hazai pálya előnyében, valamint az egyre lelkesebb közönségünkben nagyon bízunk. A legutóbbi győri meccsen is remek volt a hangulat, ilyenre számítunk szerdán is. Ami még nagyon fontos lesz, a lepattanózásban sokkal jobbnak kell lennünk, s akkor meglehet a hőn áhított eldöntőbe jutás."

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 211