CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail
Egy lépéssel közelebb a bronzhoz
2017. április 26. szerda, 17:01
Írta: Administrator   

CMB Cargo-UNI Győr-Cegléd 91-64 (19-19, 23-15, 26-19, 23-11)

Győr, 150 néző. V.: Győrffy, Gál, Minár.

UNI Győr: KIESEL 26, Laklóth 6/3, LIKHTAROVIC 17/15, VARGA ZS. 12, GOREE 24. Cs.: Simon Zs. 6, Török Á., Kovács V., Markó, Simon A. Edző: Völgyi Péter.

Cegléd: Medgyessy 11, Katona 10, NAGY-BUJDOSÓ 17/3, SKORICS 15/3, Makszimovics 5. Cs.: Ruttner 2, Kányási 2, Kobolák 2, Filipowicz. Edző: Cziczás László.

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1-0 az UNI Győr javára.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
A bronzért szállunk harcba
2017. április 25. kedd, 20:24
Írta: Administrator   

Csapatunk szerdán 18 órakor a Magvassy-csarnokban a Ceglédet fogadja a bajnokság bronzmeccsén. Általában ilyenkor a csalódott csapatok "randevújának" nevezik a 3. helyért vívott párharcot, ám ezúttal nem teljesen áll ez meg. A ceglédiek így is túlteljesítették már az elvárásokat, míg mi ugyan szerettünk volna a tavalyi évhez hasonlóan döntőt játszani, ám a körülmények ismeretében - a rengeteg sérülés miatt gyakorlatilag elfogytunk, az elődöntőben már Hruscaková sem állt rendelkezésre - némi gyógyírt és pozitív zárást jelentene a harmadik hely megszerzése.

"Tényleg felemásak az érzéseink, hiszen jó lett volna ismét döntőbe jutni, de jelen állapotunkban a Sopron ellen nem tudtuk felvenni a versenyt. Emiatt mindenképpen van bennünk csalódottság, jó lett volna megtudni, hogy teljes kerettel az alapszakaszhoz hasonlóan most is le tudtuk volna-e győzni a címvédőt. Választ persze erre már nem kapunk, de jó szájízzel szeretnénk lezárni az évet, s a Magyar Kupa után a bajnokságban is dobogósok szeretnénk lenni. A Cegléd ellen az dönthet, melyik gárda akarja jobban a sikert, s annak ellenére, hogy most már minden meccs után érződik, mennyire ki vannak facsarva a játékosok, a maximumot kell nyújtanunk ebben az egy hétben, bár nem bánnánk, ha már szombaton lezárnánk a párharcot, s behúznánk a bronzhoz szükséges két győzelmet" - mondta vezetőedzőnk, Völgyi Péter.

Nyomtatás E-mail
Jövő szerdán kezdődik a bronzcsata
2017. április 20. csütörtök, 14:31
Írta: Administrator   

Szerda estére eldőlt, csapatunk idén a bronzéremért léphet pályára a női NB I-ben. A 3. hely megszerzéséhez két győzelem kell. A Ceglédet először április 26-án 18 órakor fogadjuk a Magvassy-csarnokban. Cegléden április 29-én 19.15 órakor kezdődik majd a találkozó, míg az esetleges harmadik meccs – megint a győri Magvassyban – időpontja május 2., 18 óra.

Nyomtatás E-mail
A bronzért játszhatunk
2017. április 19. szerda, 16:50
Írta: Administrator   

CMB Cargo-UNI Győr-Uniqa-Sopron 65-83 (9-23, 20-18, 18-20, 18-22)

Győr, NB I-es elődöntő, 200 néző. V.: Kapitány, Frányó, Praksch.

UNI Győr: KIESEL 14, Laklóth 8/6, Likhtarovic 8/3, VARGA ZS. 11/3, GOREE 15. Cs.: Simon Zs. 6, Török Á. 3, Kovács V., Markó, Simon A. Edző: Völgyi Péter.

Sopron: Fegyverneky 3/3, TURNER 16/3, JOHNSON 18/3, CRVENDAKIC 20/3, GEORGE 18/3. Cs.: Weninger 2, Krnjic, Dubei, Határ 3, Ajdukovic 3. Edző: Sterbenz László.

A párharc végeredménye: 2-0 a Sopron javára.

Bővebben...
Nyomtatás E-mail
Csak győzelemmel marad esély
2017. április 18. kedd, 14:19
Írta: Administrator   

Szerdán 18 órakor csapatunk a Magvassy-csarnokban(!!!) az Uniqa-Sopront fogadja a női NB I elődöntőjében. A párharcban 1–0-ra a címvédő soproniak vezetnek, így az újabb győzelmükkel ők jutnának a döntőben. A mi célunk, hogy kiharcoljuk a harmadik összecsapást.

Csapatunk abban a reményben vág neki a szerdai mérkőzésnek, hogy harmadik, mindent eldöntő összecsapásra „kényszerítse” a soproniakat – s persze saját magát –, így marad csak esélyünk ugyanis a döntőbe jutásra. Ahhoz, hogy ezt elérjük, mind egyéni, mind csapatszinten sokkal többet kell mindenkinek hozzátennie. Nincsen egyébként könnyű helyzetben a gárda, ugyanis szűk rotációval kell végigküzdeni a mérkőzéseket, Hruscaková kiválását különösen a palánkok alatt érezzük meg.

„Nagyjából két negyedig bírtuk a tempót a soproniakkal, de utána kiütközött az az erőltetett menet, melyhez sajnos kevesen vagyunk, s erőtartalékaink is fogyóban vannak. Az első meccsen a lepattanózásban maradtunk alul nagyon, ellenfelünk ugyanis egyértelmű magassági fölényben van, így sokszor a kizárásokkal sem tudtuk megakadályozni, hogy megszerezzék a palánkról lecsorgó, lepattanó labdákat. Nyilván ez a helyzet a szerdai meccsre sem változik meg, egyik játékosunk sem nő akkorát egyik napról a másikra, de még többet harcolni tud, illetve fontos lenne sokkal pontosabban dobni. Elvégre egy kosárnál nincs jobb megoldás. Ezen felül pedig jól kell beosztani az erőnket, mert csak úgy van esélyünk a győzelemre” – fogalmazott vezetőedzőnk, Völgyi Péter.

Van még bennük tartalék

Az elsőnél szorosabb mérkőzésre számít Sterbenz László, a soproniak vezetőedzője, aki úgy véli, csapatának vannak még tartalékai.

„A szerkezeti előny, a magassági fölény adott, próbáltuk, s próbáljuk kihasználni, ennek köszönhetően nyertük a lepattanóharcot is. Több játékost is szerepeltettünk, mint ellenfelünk, ami elvben szintén kedvezhet nekünk. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy teljesen más lesz a szerdai mérkőzés, mint volt a múlt szombati. Most ellenfelünk játszik otthon, s egészen más a megszokott környezetben, mint idegenben pályára lépni. Nyilván a győriek mindent megpróbálnak, mindent elkövetnek majd, hogy életben tartsák reményeiket, ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy bár az első mérkőzést nagy különbséggel nyertük, van még tartalék a csapatomban. Volt például olyan játékelem, amelyben sokkal jobban szokott teljesíteni a csapat annál, amit az első elődöntőn mutatott, ez pedig a távoli dobások. Sopronban tizenhárom kísérletből csupán egy volt sikeres, bízom benne, Győrben jobban céloznak majd a lányok, s abban is: idegenben is sikerül nyerni, s lezárjuk a párharcot” – mondta Sterbenz László.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 211