CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Csak magunkra figyelünk

2017. április 05. szerda, 21:10
Írta: Administrator   

Csütörtökön a negyeddöntőkkel kezdődik a női NB I rájátszása. A párharc az egyik fél második győzelméig tart. Csapatunk 17 órakor a DVTK-t fogadja. A miskolci alakulat némi meglepetésre csak a hatodik helyen végzett az alapszakaszban, pedig a játékosállománya ennél előkelőbb helyre predesztinálja. Viszont ők voltak az egyedüliek, akik oda-vissza legyőztek bennünket, s ez mindenképpen óvatosságra kell hogy intse a Magyar Kupa-bronzérmest

„Való igaz, kétszer is megtréfáltak bennünket a miskolciak, akiknek most szeretnénk visszavágni. Az alapszakaszban kétszer ők győztek, most remélem, nekünk sikerül ennyiszer elkapni a DVTK-t. Az biztos, a lelkeknek jót tett, hogy összességében nem zártuk rosszul a Magyar Kupát, s az előző két évtől eltérően érmesek lettünk. Viszont nagyon megterhelő is volt ez a sorozat, s az nem annyira kedvező, hogy kilenc nap alatt kell öt meccset lejátszanunk. Kissé fáradt is a társaság, bár a vasárnapi meccs óta igyekeztünk kicsit frissíteni a játékosokon” – kezdte vezetőedzőnk, Völgyi Péter, aki szerint kulcskérdés lesz a csütörtöki meccs.

„Hazai pályán mindenképpen előnybe kell kerülnünk, s biztos vagyok abban, hogy ezért mindent meg is tesznek a játékosok, akik közül többeknek vannak kisebb problémái, de ezek egyike sem olyan, ami veszélyeztetné a játékukat” – tette hozzá a szakvezető.

A hírek szerint egyébként Miskolcon a korai kiesés az MK-ban – a csapat a Cegléd ellen már a negyeddöntőben befejezte a szereplést – csak olaj volt a gyenge bajnoki teljesítmény okozta tűzre. Ezzel azonban nem foglalkozunk, csak magára figyel a csapat, s arra, hogy sikerrel megvívja a párharcot, aminek a második összecsapása vasárnap 18.30-kor lesz Miskolcon. Ha szükséges, a harmadik meccset április 12-én 17 órakor játsszák Győrben.