CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Hosszú hétvégét tervezünk Pécsre

2017. március 30. csütörtök, 19:13
Írta: Administrator   

Pénteken kezdődik a Killik László női Magyar Kupa nyolcas döntője. Csapatunk 15.30 órakor a Szekszárd ellen játszik az elődöntőbe jutásért.

A női Magyar Kupa nyolcas döntőjének lebonyolítási rendje ismert: a negyeddöntők vesztesei hazautaznak, a győztesek folytatják szombaton és vasárnap az elődöntőkkel, majd a bronzmeccsel, illetve a fináléval.

Nyugodt szívvel kijelenthető, a legnehezebb ágra kerültünk, hiszen előbb a remek formában lévő, a bajnoki alapszakaszt – talán meglepetésre – megnyerő Szekszárddal találkozunk a negyeddöntőben, majd a siker esetén a bajnoki aranyérmes Uniqa-Sopron várhat ránk - amennyiben megyei riválisunk 13 órakor legyőzi a ZTE-t. A döntőben pedig nem lenne annyira meglepő, ha a kupa címvédője, a DVTK jutna be a másik ágról.

Szóval így kupát nyerni nagy fegyvertény lenne, de természetesen vezetőedzőnk, Völgyi Péter egyelőre nem tekint ennyire előre, a legfontosabb most az, hogy a Szekszárd elleni meccset „behúzzuk”.

„Egyértelműen az a célunk, hogy a hétvégét is Pécsen töltsük, s még két mérkőzést játsszunk. Ez egyébként embert próbáló feladat, három nap alatt három meccs komoly igénybevételt jelent egy játékosnak, ezt az elmúlt években is tapasztaltuk. Ráadásul rögtön nehéz ellenféllel kezdünk, de ettől szép ez az egész, mindent megteszünk, hogy az előző évektől eltérően érmet szerezzünk az MK-ban is” – mondta Völgyi Péter.

A másik ágon PEAC-Pécs–Vasas (18 óra) és Cegléd–DVTK (20.30 óra) párharcot rendeznek a negyeddöntőben.

A további program, április 1., 16 óra: Sopron/ZTE–Szekszárd/UNI Győr. 18.30 óra: PEAC/Vasas–Cegléd/DVTK. Április 2., 16 óra: bronzmérkőzés. 18.30 óra: döntő.