CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Még minden nyitott

2017. március 14. kedd, 20:40
Írta: Administrator   

A hétvégi meccseken alaposan összekuszálódtak a szálak az alapszakaszban. Azzal, hogy a Sopron a Diósgyőr, a PEAC pedig a ZTE vendégeként kapott ki, azt jelenti, hogy csapatunk - amennyiben most szombaton az MTK, jövő szombaton pedig a Vasas ellen hozza a kötelezőt - vagy a második vagy a harmadik helyen zárja a bajnokság első körét.

A zárófordulóban az Uniqa-Sopron a PEAC-ot fogadja, s ha Sterbenz László csapata győz, akkor a címvédő négy vereséggel fejezi be az alapszakaszt, a pécsieknek pedig hat lesz, azaz Sopron, UNI Győr, PEAC lesz a sorrend a második-harmadik-negyedik helyen. Ha a vendégek győznek, akkor az a helyzet áll elő - továbbra is feltételezve a mi két győzelmünket -, hogy három csapat áll majd egyaránt öt-öt vereséggel. A hármas holtverseny pedig nekünk kedvezne, mert mi kétszer vertük a Sopront, egyszer a PEAC-ot, s így másodikok leszünk, a PEAC-nak abban az esetben 2-2 lenne a minitabellán a mérlege, s a harmadik helyről vágnak neki a rájátszásnak, míg a tavalyi bajnok 1-3-mal negyedikként zár.

A Szekszárd még bekeverhet, de arra gyakorlatilag semmi esély nincs, hogy hazai környezetben kikapjon az utolsó előtti BEAC-tól.

Ha a második helyen végzünk, akkor a ZTE lesz az ellenfelünk a nyolcban, s továbbjutás esetén a Péccsel elődöntőzünk, ha pedig a harmadik helyen fejezzük be az első kört, akkor a Diósgyőr jön velünk szembe a negyeddöntőben, s négy között pedig a Sopront kell vernünk a fináléért.

Szóval még minden nyitott, ráadásul a playoff kezdetéig még lesz egy Magyar Kupa nyolcas döntő is, ahol elsőként a Szekszárddal mérkőzünk. Bízunk benne, hogy sokkal frissebben vissza tudunk vágni a Tolna megyeieknek a legutóbbi hazai bajnoki vereségért.