CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Visszavágnánk a nagy vereségért

2017. február 10. péntek, 18:42
Írta: Administrator   

Csapatunk vasárnap 17 órakor a PEAC csapatát fogadja az egyetemi csarnokban. Van miért visszavágnunk a pécsieknek, mert a bajnokság első felében a baranyai gárda jókora verést mért ránk. A Mecsekalján 90–60-as végeredmény született.

„Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, ilyenre régen volt példa. Egy-egy vereség akár két-három helybe is kerülhet a végén, így rendkívül fontos összecsapás előtt állunk. Arra kevés esély van, hogy harmincnál nagyobb különbséggel nyerjünk. Az ottani meccs egyébként rendkívül kellemetlen volt, aznap szinte semmi nem jött össze nekünk. A pécsi csapat stabil játékot játszik, eddig ők a bajnokság egyik legkellemesebb meglepetése, de vasárnap azért szeretnénk, ha egy kicsit szomorúan mennének haza. Ahhoz, hogy az alapszakaszban minél előbbre végezzünk, nyernünk kell” – fogalmazott vezetőedzőnk, Völgyi Péter.

A PEAC meccsre klubunk meghirdeti a "Szurkolj a mentorodnak!"-felhívást az akadémista gyerekek részére. Ennek lényege, hogy minél többen jöjjenek ki szurkolni kedvencüknek, ezáltal pedig az egész csapatnak. Ezen felül minden gyermeket egy fánkkal várunk a vasárnapi meccsen.