CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Jó hangulatú napközis tábor

2016. július 04. hétfő, 15:52
Írta: Administrator   

A közelmúltban egyesületünk által szervezett napközis táborban vehettek részt a szünidő után is sportolni vágyók. A délelőtti fogalakozásokat kisebb-nagyobb csoportokban végezték a gyerekek. Az edzéseken a klub edzői mellett a felnőttcsapat két játékosa, Laklóth Anna és Koch Dóra, illetve a többszörös magyar válogatott, jelenleg Törökországban légióskodó – ott legutóbb csapatával bajnoki ezüstéremig jutott – Vajda Anna látta el szakmai tanácsokkal a fiatalokat.

A foglalkozások után jutott idő a pihenésre, sőt, különböző. kosárlabdához kapcsolódó tesztlapokat is kitölthettek a gyerekek. A délutáni edzéseken 3–3 elleni játékokban és izgalmas dobóversenyeken mutathatták meg az elsajátított technikákat. Minden nap végén díjaztuk a legjobb büntetődobót, a legtöbbet fejlődő és korosztályonként a nap legjobbját. A tábor zárásaként közös strandolás tette még emlékezetesebbé a hetet.

Reméljük, mindenki nagyon jól érezte magát és még jobban sikerült megszeretnie ezt a remek sportot.

Köszönjük a segítséget a táborban segítő serdülő, kadett és junior játékosainknak, illetve edzőinknek, Fűzy-Antolovics Adélnak, Boda Istvánnak, Laky Tibornak és Tullner Krisztiánnak.