CMB CARGO

UNI Győr

2016/2017

 

Utánpótlásunk honlapja:

unigyor logo rgb-01

www.szechenyikosarakademia.hu

Nyomtatás E-mail

Hasznos tapasztalatok

2016. március 16. szerda, 19:36
Írta: Administrator   

A legfiatalabb versenyző korosztály, az U11 bajnokságában, ahogy ez már lenni szokott, hatalmas küzdelem, nagy hangzavar és rengeteg lelkes játékos jellemezte a versenyt. Egyesületünket a Mórás Cápák, a Feketés Darazsak és a Kölcsey iskola vegyes kenguru csapatában szereplő lányok képviselték.

Eredmények:

Mórás Cápák-Győri KC Kenguruk 21-23 (6-0, 0-8, 2-3, 8-4, 5-8)

Cápák: Papp Dóra, Papp Ramóna, Mihály Panna 6, Füller Ramóna, Kopcsinovics Jázmin 4, Gelencsér Zóra 1, Virág Réka 2, Póda Rebeka 7, Porga Hanna, Liptai Laura, Kiss Lea 1, Svidró Enikő.

Mórás Cápák-Győri KC Hangyák 19-45 (0-16, 2-6, 4-5, 5-8, 8-10)

Cápák: Papp Dóra 1, Kiss Dorottya, Kopcsinovics Jázmin 7, Gelencsér Zóra, Virág Réka, Bogdány Anna, Tóth Noémi, Sárdi Borka 1, Förhécz Kata 2, Mihály Panna 3, Póda Rebeka 5.

Bakó László: - Minden edző szereti, ha sok játékosa van, de idő kell a megismerésükhöz. Szerencsére mindenkinek – tizennyolcan voltunk - tudtam játéklehetőséget biztosítani. Remek hangulatban kezdődött az első mérkőzés, amelyben hol mi, hol pedig a fiúk vezettek. Az utolsó pillanatban kapott kosárral végül a Kengurus legények győztek, de szégyenkezni semmi okunk nagyot küzdött a még fiatal „cápás” csapat. A második mérkőzésen már az előző mérkőzésen kimaradók is lehetőséget kaptak. Itt már képzettebb játékosokkal találkoztunk nehezen tudtunk kosarakat szerezni. A szünetben dobott büntetők lendületet adtak, így a második félidőre már szorosabb volt a mérkőzés.