(Magyar) Nagy-Bujdosó visszatér Győrbe

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nagy-Bujdosó Nóra alapembere volt a 2012-ben bajnoki címet nyert győri kosárlabdacsapatnak. A legutóbb Cegléden szerepelt játékos most visszatér egyik nagy sikere helyszínére, mert mint azt Fűzy András, klubunk elnöke bejelentette: a 32 éves kosarassal megállapodtak abban, hogy ismét zöld-fehér szerelést húz.

„Hivatalosan elindítottuk az átigazolási folyamatot, amiről a Ceglédet is tájékoztattuk. Bízunk benne, hogy a játékos és a klub közötti vitás ügy mihamarabb rendeződik, így hamarosan pályára léphet nálunk Nóra” – mondta a klubvezetőnk, aki hozzátette: az elmúlt időszak megmutatta, hogy belső posztokon sebezhető a csapat.

„Több sérüléssel is meg kellett küzdenünk az ősszel, s mikor hiányzóink voltak, látszott, a palánk körüli posztokban kevesen vagyunk. Itt jelenthet komoly erősítést Nagy-Bujdosó, aki mellett szólt az is, hogy nem zsákbamacskát veszünk, hiszen jól ismerjük a képességeit” – fogalmazott Fűzy András.