(Magyar) Kötelező a győzelem

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Csapatunk vasárnap 17 órakor a BEAC együttesét fogadja az egyetemi csarnokban. Az elmúlt hetekben három-négy naponta játszottunk Euroliga- vagy Európa-kupa-szintű ellenfelekkel a bajnokságban és a nemzetközi porondon. Most a papírforma alapján könnyebb találkozó vár ránk, s bízunk benne, sikerül is sima, önbizalom-növelő győzelmet aratni a még nyeretlen BEAC ellen.

“Nehéz sorozat végére érünk, sajnos csütörtökön volt talán a mélypontja ennek, rendkívül tompán játszottunk, főleg a mérkőzés elejét rontottuk el nagyon, így a továbbjutás szempontjából rendkívül nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Innentől kezdve már bravúr kell a két idegenbeli mérkőzésen. Ami a bajnokságot illeti, ott nem állunk rosszul, de ahhoz, hogy megmaradjon ez a kedvező mérleg nem hibázhatunk vasárnap. Mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni a válogatott szünet előtti időszakot, hogy jobb legyen a szánk íze” – mondta Völgyi Péter.

A következő két hétben a négy magyar válogatott mellett (Krivacevic Tijana, Varga Zsófia – képünkön -, Simon Zsófia és Goree Cyesha) Kamila Sztepanova a cseh válogatottban lesz érdekelt. A többiek pár nap pihenő után elsősorban egyéni képzést kapnak, míg a szünet egyik fő feladata az lesz, hogy a műtétje után Laklóth Annát felzárkóztassuk, s a folytatásban már ő is – igaz, egyelőre még csak fokozatosan – bevethető legyen.