(Magyar) Győzelemmel kezdenénk az évet

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vasárnap 17 órakor a PINKK csapatát fogadjuk az egyetemi csarnokban. A bajnokság nyitófordulójában magabiztosan győztünk (97-64), most azért várhatóan nehezebb dolgunk lesz. A baranyaiak az elmúlt öt meccsükből négyet megnyertek, igaz, ebből háromszor a tabella utolsó helyezettjei ellen léptek pályára, a Cegléd otthonában elért siker azonban mindenképpen figyelemre méltó. Ettől függetlenül a célunk nem lehet más, mint a győzelem.

“Természetesen szeretnénk jól kezdeni az évet, s az alapszakaszbeli kedvező pozíciónk megőrzése miatt is fontos lenne nyerni. Főleg. hogy nem sokára két fontos idegenbeli rangadó jön a Sopron és a Szekszárd ellen. Húsz napja léptünk pályára utoljára, így biztos kell egy kis idő, míg felvesszük a ritmust. Az ünnepek miatt vegyesen tudtunk készülni, a válogatottak rövid edzőtáborban voltak, a külföldiek hazautaztak, így igazából csak keddtől vagyunk együtt kompletten. Remélem, első idei hazai mérkőzésünkön győzelemmel tudunk kedveskedni szurkolóinknak” – mondta vezetőedzőnk, Völgyi Péter, aki az utolsó meccseken sérült Simon Zsófira és Krivacevic Tijanára is számíthat, Nagy-Bujdosó Nóra viszont még nem lesz.

Fotó: pinkk.hu